دوره جامع واکنش در شرایط اضطراری برگزار شد

دوره جامع آموزشی واکنش در شرایط اضطراری با حضور کارکنان تاصیکو و با هدف ارتقای سطح آمادگی، افزایش مهارت‌های فردی و تقویت توان واکنش مؤثر در مواجهه با حوادث و شرایط بحرانی برگزار شد.

به گزارش صدای بورس، دوره جامع آموزشی واکنش در شرایط اضطراری با حضور کارکنان تاصیکو و با هدف ارتقای سطح آمادگی، افزایش مهارت‌های فردی و تقویت توان واکنش مؤثر در مواجهه با حوادث و شرایط بحرانی برگزار شد.

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت سرمایه‌گذاری صدر تامین (تاصیکو)، این دوره آموزشی سه روزه با برنامه‌ریزی واحد HSE هلدینگ و با تدریس ایمان ایزدپناه قهرمانی، در سه بخش «مدیریت بحران»، «کنترل خونریزی و مراقبت‌های پیش‌بیمارستانی» و «اطفای حریق» برگزار شد.
در نخستین جلسه این دوره، مباحث مرتبط با مدیریت بحران، شناسایی مخاطرات، اصول تصمیم‌گیری در شرایط اضطراری، نحوه واکنش صحیح هنگام وقوع حوادث و الزامات تخلیه ایمن ساختمان مورد بررسی قرار گرفت.
دومین جلسه به آموزش اصول کنترل خونریزی‌های شدید و مراقبت‌های پیش‌بیمارستانی اختصاص یافت. در این بخش، کارکنان با اقدامات اولیه نجات‌بخش، روش‌های کنترل خونریزی، استفاده از تجهیزات امدادی و اهمیت ارائه کمک‌های اولیه در دقایق طلایی پس از وقوع حادثه آشنا شدند.
در سومین جلسه نیز مباحث مربوط به شناخت انواع حریق، انتخاب خاموش‌کننده مناسب و اصول مقابله با آتش‌سوزی مطرح شد. این جلسه با برگزاری آموزش عملی اطفای حریق همراه بود و همکاران فرصت یافتند نحوه صحیح استفاده از خاموش‌کننده‌های دستی و مهار آتش در مراحل اولیه را تمرین کنند.
برگزاری این دوره در راستای برنامه‌های واحد HSE تاصیکو برای نهادینه‌سازی فرهنگ ایمنی، افزایش تاب‌آوری سازمانی و ارتقای آمادگی کارکنان در شرایط اضطراری انجام شد.
توسعه آموزش‌های کاربردی و تقویت توانمندی کارکنان در پیشگیری و واکنش به حوادث، از محورهای مورد توجه تاصیکو در مسیر صیانت از سرمایه‌های انسانی و ارتقای سطح ایمنی محیط کار است.

کد مطلب 557984

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha